Brink International BV introduceert de KlikoTrekker!

Burberry Wallet

Nieuwe gebouwen worden ontworpen met het oog op de overleefbaarheid van aardbevingen. Het grote nieuwe hotel in het Wilshire Grand en de wolkenkrabber in het centrum zullen interne schokdempers hebben om de aardbevingen het hoofd te bieden, zegt de architect.

'Vroeg of laat zal er de Big One zijn', zegt Hutton. 'Het is bijna zeker dat er in 30 jaar een aardbeving van Northridge of groter zal zijn, maar we kunnen niet zeggen waar en wanneer. Er zijn zoveel fouten om uit te kiezen. ''

Het was een goede zet. Jones, plaatselijk bekend als 'The Earthquake Lady', heeft lang alarm geslagen dat paraatheid voor individuen en voor gebouwen en infrastructuur cruciaal is.

Burberry Wallet

Op Southern California Public Radio, de thuisbasis van KPCC in Pasadena, was het meest bekeken item op de website vijf dagen na de beving een lijst met 20 dingen die Burberry Wallet Southern Californians zou moeten doen om voorbereid te zijn.

Burberry Wallet

Op het Home Depot in Hollywood deze week, kondigde een luidspreker aan dat er aardbevingspreparatiesets beschikbaar waren. Een opklapbare tafel beladen met aardbevingsvoorwerpen zoals zaklantaarns, gereedschappen voor het uitschakelen van gasleidingen en EHBO-koffers zorgde voor veel publiek.

Burberry Wallet

een bescheiden 5.1 temblor en een bijbehorende zwerm van kleinere aardbevingen die afgelopen weekend de regio deden schudden.

schokkende herinnering voor Los Angeles

'Ik heb dagenlang water en ingeblikte goederen' ', zegt Estrada, die in de San Fernando-vallei woont, die de dupe werd van de Northridge-beving van 1994, toen 57 mensen werden gedood en snelwegen en gebouwen instortten. van 6.7.

Maar er blijft bezorgdheid bestaan ​​over de structurele integriteit van veel oudere gebouwen. Een grote aardbeving bij de schuld van de Puente Hills onder het centrum van Los Angeles zou 18.000 mensen kunnen doden en honderden miljarden dollars aan schade Borse Miu Miu 2018

Merchandise is uitgestrooid over de vloer in een La Habra Walgreens-winkel na een aardbeving gecentreerd in de buurt van La Habra, Californië, op 28 maart 2014. (Foto: Blaine Ohigashi, Orange County Register, via AP)

Burberry Wallet

'Aardbevingen zijn de prijs die we betalen voor het leven in Zuid-Californië', zegt Estrada. 'Dit is een aardbevingsstaat. Vrijdag, dat in Los Angeles een rollende beweging voortbracht, een beetje verder weg, zou een alarm moeten zijn, zei burgemeester Eric Garcetti. Geological Survey seismologist bij CalTech, als zijn wetenschapsadviseur.

Retailers grepen snel een marketingkans aan.

Burberry Wallet

Noot van de redacteur: dit verhaal is een af ​​en toe een 'Brief van' -reeks die de aandacht vestigt op problemen die zich voordoen in regio's in de Verenigde Staten.

Burberry Wallet

kunnen aanrichten, zo meldt de Los Angeles Times, onder verwijzing naar de USGS-analyse.

'Je moet jezelf ondersteunen, we hebben een slaapzak, tenten, generator, de stroom gaat echt uit, brandblussers, aardbevingen doen hun ding, maar vuur vernietigt alles', zegt hij.

Burberry Wallet

Erik Estrada, die in de jaren '70 televisieprogramma's van CHiPs speelde als motorrijder op de snelweg, zegt dat hij klaar is voor een nieuwe grote aardbeving, en de rest van de bijna 20 miljoen mensen in Zuid-Californië zouden dat ook moeten zijn.

Burberry Wallet

Burberry Wallet

De La Habra aardbeving werd toegeschreven aan een fout loodrecht op de fout Puente Hills, maar maakt nog steeds deel uit van hetzelfde seismische systeem, zegt USGS-seismoloog Kate Hutton.

Goed advies, geen twijfel mogelijk.

Hoewel de schade relatief klein was, heeft de aardbeving in La Habra in het nabijgelegen Orange County een nieuwe ronde herinneringen opgeleverd van veteranen van de verwoestende Northridge-aardbeving van twintig jaar geleden, en van stadsbeambten en seismische experts, dat bewoners moeten zijn voorbereid op de Grote die mogelijk in het verschiet ligt.

De meeste dingen zijn gezond verstand: beveiligde kasten met vergrendelingen, breekbare items in lage of veilige kasten, gebruik stopverf om kleine display-items op hun plaats te houden en bewaar een noodpakket met belangrijke items klaar om te grijpen en te gaan.

Quakes zijn een Guess Borsa Nera

Burberry Wallet

LOS ANGELES Deze stad en de hele regio Zuid-Californië zijn in een welverdiende herleving van bezorgdheid over de dreiging van aardbevingen, dankzij Miu Miu Iphone

Burberry Wallet

Fendi Brillen Eye Wish

Wallets Fendi

Guess Aqua Purse
Fendi Tas Heren

Tas Prada Jeans

Balenciaga Backpack 2017

Dotcom Fendi Bag

Tas Fendi Peek A Boo Mini

Miu Miu Shopping Bag
Borse Miu Miu Prezzi
Prada Schoudertas Heren

Tas Prada Online

Tas Prada

Borse Miu Miu Inverno 2016
Borsa Miu Miu 2017

Home / Burberry Wallet